Rotisol är världsledande inom tillverkning av rotisserier

Saluhalls Specialisten är generalagentur och importör av rotisserier från Rotisol

 

Sedan 1954 har Rotisol SA tillverkat världens vackraste och mest effektiva rotisserier och catering utrustning från sin state-of-the-art tillverkningsanläggning i Chelles, Frankrike. Det är ett oberoende företag som har ägts och drivits av samma familj i över 50 år. Rotisol driver vidare denna fina tradition inom fransk matlagning och har även varit ansvariga för många innovationer genom åren. De har nu kontor i Europa, USA, Ryssland och Asien och är världens ledande designer och tillverkare av avancerade Rotisserie system. 

Kvaliteten på Rotisols design och material har gjort det möjligt för dem att gå från klarhet till klarhet. Deras rotisserier och andra utbud av produkter används nu av kända restauranger, stormarknader, hotell och butikskedjor över hela världen.

Rotisols precisa teknik har utformat en exakt rotationshastighet som krävs för den europeiska stilen av matlagning. Tekniken gör köttet naturligt mört och saftigt samt låter fettet rinna av. Tillagningstiden är mycket snabb, med mindre än en timme att rotissera en typisk 1kg kyckling. Med brännare i rostfritt stål, kommer ditt rotisserie alltid att laga dina produkter inom samma tid även efter år av intensiv användning. Med Rotisol ger du dina kunder läckra, låg-kolesterol, hälsosammat tillagade kycklingar och kött  till perfektion varje gång